Tar du utfordringen Sykkel–VM 2017 byr på?

Vi var så heldig å ha Johan Kaggestad som foredragsholder under vårt arrangement «Region Bergen generere muligheter» denne uken.  Hans innlegg traff i alle fall meg rett i hjertet – «klart det blir folkefest under Sykkel-VM 2017»!

Johan Kaggestad som foredragsholder under arrangementet «Region Bergen genererer muligheter» denne uken.

Johan Kaggestad som foredragsholder under arrangementet «Region Bergen genererer muligheter» denne uken.

 

Det er ikke lett og forstå hvilken betydning et så stort idrettsarrangement har for «lille» Bergen – ja, for hele regionen. Dette er verdens tredje største idrettsarrangement!  Og Bergen passer som hånd i hanske, sier Kaggestad. Vi er akkurat passe stor nok – både for løypene, men og for folkefesten et slikt VM vil kunne skape.  Under åpningen av Tour de France i England i fjor var der over fem millioner tilskuere bare langs gatene.  Dette er svimlende tall, men det er ingen som sier at vi ikke kan fylle gatene våre med elleville engelskmenn og damer, det er den størst voksende sykkelnasjonen, supplerer Kaggestad. Og i skrivende stund har vi fire daglige avganger bare til og fra London – i tillegg kommer alle de andre storbyene som kan mate inn sykkelinteresserte til Region Bergen.  Tenk dere livet langs ruten ut til Øygarden, eller rundt Birkelundstoppen – alt må ryddes bort slik at flest mulig tilreisende fra hele Norge – ja, hele verden får plass. Her blir det folkefest – fordi vi tar utfordringen!

Det viktigste nå fremover er at alle, både reiselivsnæringen og alle andre næringer bruker Sykkel-VM 2017 i markedsføringen av sitt produkt i inn- og utland. Lag sykkelteam på jobben, lag konkurranser lokalt, pakk «showpakker» som inneholder sykkelløp, invitér kollegaer og samarbeidspartnere til Bergen for å holde konferanser og møter, men glem ikke å legge inn en sykkeltur i VM-løypa. Dra frem gamle sykler og trø i vei, vis naboen eller kollegaen at vi tar utfordringen! Ut av komfort sonen, meld deg på løpet Norheimsund – Voss, eller er du enda tøffere tar du Bergen – Voss, det viktigste er å delta! Her er bare muligheter, det gjelder nå å gripe de slik at Sykkel-VM 2017 lever i dagene frem til startdato i 2017, og ikke bare de ni dagene løpet varer. Det er lenge til en slik mulighet ligger foran nesen vår igjen!

 

Anita Nybø
Kongressjef og leder for Møte- og Arrangementsavdelingen
Bergen Reiselivslag

Anita Nybø

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s