MICE sales calls i Berlin og Hamburg i November 2016

Møte- og arrangementsavdelingen deltok sammen med visitOslo og Rezidor Hotel Group på salgsbesøk i Berlin og Hamburg i perioden 22.-24. november 2016. Totalt ble det avholdt 17 møter i begge byene. Kundene var møteplanleggere i bedrifter (corporate), incentive hus (representerer flere bedrifter), reisebyråer og eventbyråer.

mice-sales-calls

Møtene var lagt opp av Innovasjon Norge i Tyskland sin samarbeidspartner på MICE markedet, Lieb-Marketing, og ble innledet med en generell Norgespresentasjon før Bergen, Oslo og Rezidor gruppen fikk presentert sine produkter. Flere av kundene vi besøkte hadde konkrete forespørsler for konferanser, incentives og møter og interessen for Bergen som destinasjon – Gateway to the Fjords of Norway var stor.

Salgsturer er en del av flere aktiviteter som Møte- og arrangementsavdelingen i Bergen Reiselivslag deltar på innen det internasjonale møte- og incentivemarkedet.

Corporate og incentivemarket har et høyt forbruk og gir store muligheter for sesongutvidelse. NCB, i samarbeid med Innovasjon Norge, jobber målrettet med potensielle kjøpere i de fire hovedmarkedene Sverige, Tyskland, UK og Frankrike. Innenfor dette segmentet har Bergen prioritert å være aktivt med på  UK og Tyskland.

Innen Corporate og incentivemarket er det internasjonale kunder/grupper på over 20 personer som er målgruppen. Dette er det segmentet med den korteste beslutningstiden, hvor vi kan se resultater av vårt arbeide raskere, men hvor vi også har størst konkurranse fra andre land og destinasjoner. Men trenden er at Norge er mer attraktivt enn på lenge og flere kunder etterspør viktige elementer som tilgjengelighet, en sikker destinasjon og naturbaserte aktiviteter.

Segmentet har et høyt forbruk og gir store muligheter for sesongutvidelse.

 

_mg_8379
Britt Angell-Hansen
Salgssjef Møte- og Arrangementsavdelingen
Bergen Reiselivslag

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s