Nye ansettelser i Bergen Reiselivslag

NY ANSETTELSE SOM «PROSJEKTLEDER REGION BERGEN»  

I en prosess frem til sommeren 2017 har kommunene Fjell, Sund, Øygarden, Meland, Radøy, Lindås, Fedje, Modalen, Masfjorden og Austrheim inngått et samarbeid med Bergen Reiselivslag om å etablere et regionalt destinasjonsselskap som dekker alle disse kommunene inkludert Bergen. En egen handlingsplan er utarbeidet og skal iverksettes i 2017.

Vi kan herved informere om at den nyopprettede stillingen som «prosjektleder for Region Bergen» skal ivaretas av Frode Nergaard Fjeldstad. Han begynte 1. oktober 2017.

Fakta om Frode Nergaard Fjeldstad:
Frode er 39 år gammel. Utdannet ved NTNU som sivilingeniør i datateknikk, ingeniør i datateknikk ved Høgskolen i Bergen og Executive master of management, digital kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI. Pågående studier på sistnevnte sted i markedsføringsledelse. Han har arbeidspraksis som kampanjerådgiver for Venstre, politisk rådgiver for Venstres stortingsgruppe og rådgiver hos Næringslivets hovedorganisasjon. Han har også vært generalsekretær i Europabevegelsen og generalsekretær i Unge Venstre

Frode Nergaard Fjeldstad vil ha sin kontoradresse på Strandkaien 3 hos Bergen Reiselivslag men skal også ha fysisk tilstedeværelse hos kommunene i Nordhordland og i kommunene vest for Bergen. Han vil også være sekretariatsleder for de ulike ressursgruppene som skal eksistere i de to regionene.

Hans kontaktinformasjon vil være:

Frode Nergaard Fjeldstad
Strandkaien 3, postboks 977 Sentrum
5808 Bergen
Telefon 55 33 23 56, mobil 991 52 515
E-post frode@visitBergen.com

Frode Nergaard Fjeldstad

VI STYRKER SALGSSTABEN – NY ANSETTELSE  

Bergen Reiselivslag har som mål å styrke sin posisjon som en ledende destinasjon i Norge for kongresser, møter og arrangementer. I tiden som kommer vi til å ha økt fokus på få flere kongresser til Bergensregionen. Vi skal derfor styrke vår salgsstab som et effektiv tiltak for å nå våre mål.

Vi kan herved informere om at stillingen som «Prosjektmedarbeider Salg – Kongress» skal ivaretas av Anne Kristine Johansson. Hun begynner 1. januar 2018.

Om Anne Kristine Johansson:
Anne Kristine er 33 år gammel og er utdannet ved Handelshøyskolen BI med en Bachelor i Internasjonal Markedsføring. Hun har over 10 års erfaring med salg og markedsføring og har de siste syv årene jobbet for Offshore Media Group i ulike salgsroller. I Offshore Media Group har hun jobbet både med nasjonale og internasjonale kunder, samt har en god kompetanse innenfor konferansemarkedet. Anne Kristine vil bli et godt tilskudd for Møte-og arrangementsavdelingen.

Hennes kontaktdetaljer fra 1. januar 2018:

Anne Kristine Johansson
Strandkaien 3, postboks 977 Sentrum
5808 Bergen
Telefon 55 55 20 19, mobil 468 94 129
E-post anne@visitBergen.com

Anne Kristine Johansson

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s