HER ER DE NOMINERTE TIL «REISELIVETS DØRÅPNER 2017»

16. februar deles prisen for «Reiselivets Døråpner» ut under Bergensmagasinets årlige Bergen Awards i Grieghallen. Vi er klare til å kaste heder og ære over en person, bedrift eller institusjon som har bidratt aktivt til at Bergen er valgt som arrangørsted for konferanser eller kongresser av nasjonal og internasjonal karakter.

Nominerte-3

Bakgrunn for prisen;
Vinneren av prisen «Reiselivets Døråpner» har I sitt virke utmerket seg ved å være døråpner inn mot sitt nasjonale og internasjonale nettverk, og har klart å presentere Bergen som et naturlig arrangementssted. Personen er en fremsnakker av Bergen som arrangørby, har et sterkt engasjement, er en ildsjel i sitt fagmiljø og har vært villig til å gjøre en utmerket innsats for vår region. Store arrangementer er ikke bare viktig for Bergen som reiselivsdestinasjon, men også viktig for at bergensregionen skal fremstå som ledende innen ulike fagmiljøer og andre næringsgrener.

Prisens statutter:

«Bergen Reiselivslag ønsker å hedre den person, bedrift eller institusjon som har bidratt aktivt til at Bergen er valgt som arrangørsted for konferanser og kongresser av nasjonal og internasjonal karakter.

OG DE NOMINERTE ER:

UTF – Underwater Technology Foundation v/ Tor Willgohs Knudsen
Er vertskap og arrangerer verdens eldste konferanse innen Subsea. Underwater Technology Foundation (UTF) er en ideell stiftelse med formål å spre informasjon og øke kompetansen innen undervannsteknologi bl.a. gjennom å avholde Underwater Technology Conference hvert år i Bergen. UTC 2017 vil være den 23. gangen konferansen avholdes og 700 deltakere og 40 utstillere er forventet å delta på konferansen i juni.

Norsk forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF)/ World Tunneling Congress – v/ Gunnar Gjæringen.
Ivrige ildsjeler sørget for den største internasjonale kongressen i Bergen noen sinne ved at ITA (International Tunnelling and Underground Space Association) la sin verdenskongress til Bergen i 2017.

NHH/39th IAEE International Conference 2016- Energy: Expectations and Uncertainty v/Olga Pushkash og Einar Hope
NHH har i mange år vært en av de ledene økonomiske institusjonene i Norden og arrangerer både nasjonale og internasjonale konferanser. På bakgrunn av sitt internasjonale engasjement og nettverk ble NHH i 2016 tildelt arrangøransvar for den internasjonale konferansen i regi av IAEE (International Association for Energy Economics). Denne internasjonale konferansen arrangeres årlig og for 39 gang ble denne arrangert i Bergen.

Juryen 2017 har bestått av:
• Styreleder Bergen Reiselivslag Asle Prestegard, regiondirektør Scandic Hotels
• Reiselivsdirektør og NHO Reiselivs President Ole Warberg
• Kongressjef Arve Lindgren

Mer informasjon om arrangementet finner du på http://bergenawards.no/

Vi sender live fra prisutdelingen fredag 16. februar på vår Facebook-side!

 

 

Anne Kristine Johansson
Anne Kristine Johansson
Prosjektmedarbeider Salg – Kongress
Bergen Reiselivslag / Bergen Tourist Board

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s