Bergen gjør seg best på film!

For en uke siden la vi ut en film på Facebook som viser det fantastiske mangfoldet som byen vår byr på. I skrivende stund har filmen «Welcome to Bergen, Norway» blitt delt  12.000 ganger, noe som gjør at vi har nådd ut til 1,7 millioner så langt!

Se filmen på YouTube:

Med levende bilder har vi muligheten til å formidle følelser som bare kan sammenlignes med fysisk tilstedeværelse. Film gir oss unike muligheter til å stikke oss frem, inspirere og skape reiselyst med spektakulære klipp fra byen vår. Bergen er en fantastisk visuell by, og med video kan vi vise frem det byen vår har å tilby på helt nye måter.

This is bergen
(Facebook statistikk per 12. februar 2018. Update: 14. februar er 2 mill i reach og 13K delinger.)

Seertilpasset inspirasjonsfilmer
Formålet med filmer som «Welcome to Bergen, Norway» er å nå ut med et inspirerende budskap fra Bergen som viser mangfoldet i byen, både innen kultur- og naturopplevelser, og andre attraksjoner. Filmene blir også lagt ut på YouTube, der vi også annonserer mot relevante målgrupper. Deretter blir de potensielle kundene eksponert for andre tematiske filmer fra Bergen, alt etter interesse, demografi og historikk.

Temaene som selger byen vår
Bergen Reiselivslag har i 2017 produsert en rekke tematiske filmer som nå lanseres på løpende bånd. Tema er Weekend in Bergen med kultur og attraksjoner, Fjordturer fra Bergen, Aktiviteter i Bergen, Matbyen Bergen og mye mer. Ta en titt på filmene som er lansert på vår YouTube-kanal: youTube.com/visitBergencom

Vil du lese mer om vår digitale kampanjer, kan du lese blogginnlegget «Digitale kampanjer i filmens år 2017» fra oktober i fjor.

Gjertrud Coutinho
Bergen Reiselivslag
Webmaster visitBergen.com

_MG_8792 (2)

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s