Her er vinneren av «Reiselivets Døråpner 2017»!

Vi gratulerer Gunnar Gjæringen og Norsk forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF)/ World Tunneling Congress som mottok prisen «Reiselivets Døråpner» under Bergen Awards i Grieghallen 16. februar. Prisen ble delt ut av Reiselivsdirektør Ole Warberg som satt i juryen sammen med kongressjef  i Bergen Reiselivslag, Arve Lindgren, samt vår styreleder, Asle Prestegard.

Ivrige ildsjel sørget for den største internasjonale kongressen i Bergen noen sinne ved at ITA (International Tunnelling and Underground Space Association)  la sin verdenskongress til Bergen i 2017.

Kongressen bestod av over 1700 delegater fra hele verden, og skapte store ringvirkninger for Bergen, hele 43.2 millioner kroner.

Gunnar Gjæringen har stor innflytelse i sitt fagmiljø innen Norsk forening for Fjellsprengningsteknikk (NFF), og har et sterkt engasjement for byen vår. Gunnar er en ivrig person som jobber hele tiden for at nye konferanser og kongresser kan legges til vår by.

Vinner Reiselivets Døråpner 2017 Gunnar Gjæringen og Ole Warberg - Foto Roy Bjørge Bergensmagasinet

Vinner Reiselivets Døråpner 2017 Gunnar Gjæringen og Ole Warberg – Foto Roy Bjørge Bergensmagasinet

Bakgrunn for prisen:
De nominerte og prisvinneren har vært utvikler, initiativtaker og vertskap for en kongress eller konferanse. I sitt virke har personen utmerket seg ved å være døråpner inn mot sitt nasjonale og internasjonale nettverk og har klart å presentere Bergen som et naturlig arrangementssted. Personen er en fremsnakker av Bergen som arrangørby, har et sterkt engasjement, er en ildsjel i sitt fagmiljø og har vært villig til å gjøre en utmerket innsats for vår region. Store arrangementer er ikke bare viktig for Bergen som reiselivsdestinasjon, men også viktig for at Bergensregionen skal fremstå som ledende innen ulike fagmiljøer og andre næringsgrener.

Prisens statutter:
«Bergen Reiselivslag ønsker å hedre den person, bedrift eller institusjon som har bidratt aktivt til at Bergen er valgt som arrangørsted for konferanser og kongresser av nasjonal og internasjonal karakter.»

Utdelingen er en fast tradisjon og deles ut årlig på Bergensmagasinets årlige prisutdeling «Bergen Awards».

 Juryen 2017 har bestått av:
Styreleder Bergen Reiselivslag Asle Prestegard, regiondirektør Scandic Hotels Reiselivsdirektør og NHO Reiselivs President Ole Warberg
Kongressjef Arve Lindgren

De nominerte til Reiselivets Døråpner 2017- Foto Olga Pushkash, NHH

De nominerte til Reiselivets Døråpner 2017- Foto Olga Pushkash, NHH

Andre nominerte
Nominert for prisen var også UTF – Underwater Technology Foundation v/ Tor Willgohs Knudsen, samt  NHH/39th IAEE International Conference 2016- Energy: Expectations and Uncertainty  v/Olga Pushkash og Einar Hope.

UTF er vertskap og arrangerer verdens eldste konferanse innen Subsea. Underwater Technology Foundation (UTF) er en ideell stiftelse med formål å spre informasjon og øke kompetansen innen undervannsteknologi bl.a. gjennom å avholde Underwater Technology Conference hvert år i Bergen. UTC 2017 var den 23. gangen konferansen ble avholdt og 700 deltakere og 40 utstillere er forventet å delta på konferansen i juni.

NHH har i mange år vært en av de ledene økonomiske institusjonene i Norden og arrangerer både nasjonale og internasjonale konferanser. På bakgrunn av sitt internasjonale engasjement og nettverk ble NHH i 2016 tildelt arrangøransvar for den internasjonale konferansen i regi av IAEE (International Association for Energy Economics) . Denne internasjonale konferansen arrangeres årlig og for 39 gang ble denne arrangert i Bergen.

En stor takk til både vinneren og de nominerte!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s