Imponerte MICE-operatører under Harmoniens Europaturné

De er på jakt etter de unike opplevelsene. Kombinasjonen mellom naturbaserte opplevelser, kultur, mat og god tilgjengelighet. Søndag 31. mars fikk MICE-operatører en nært møte med Kulturbyen Bergen i konserthuset La Seine i Paris.

britt-presenterer.jpg

«Vi er på jakt etter de typiske nummer-to-byene, byer som kan tilby noe annet enn hovedstedene. Bergen har noe helt unikt, noe som vi ikke kan oppleve noe annet sted i verden. Med direkterute fra Paris er disse opplevelsene ikke langt unna».

Det sa Manuel Galvao fra Maman L’Agence etter at Bergen Filharmoniske Orkester startet sin europaturne på Søndag. Første stopp var Paris, da Bergen Reiselivslag, Innovasjon Norge i Paris og Air Frande-KLM inviterte turoperatører innen MICE markedet til konsert og påfølgende mottakelse. Galvao var en av de fremmøtte MICE-operatørene, og han ble trukket ut som vinner av en tur til Bergen i september, med hotellovernatting og aktiviteter inkludert. Superlativene satt løst.

«Vi er så takknemlig over å denne fantastiske konsertopplevelsen med Bergen Filharmoniske Orkester. Det å ha muligheten til å utvide denne bergensopplevelsen med en weekend for to i september er helt fantastisk«, sa Galvao etter konserten.

alice-sara-ott.jpg

Bakgrunnen for arrangementet var å profilere Bergensregionen som MICE destinasjon og sette fokus på tilgjengeligheten med Air France  direkterute fra Paris til Bergen.  Det var også viktig å sette Kulturbyen Bergen på kartet og fortelle at Bergen Filharmoniske Orkester har vært Bergens ambassadør i mer enn 250 år og at det derfor er naturlig for oss å invitere kunder til et internasjonalt arrangement når Harmonien er ute på turne!  At musikk av Edvard Grieg sto på programmet var ingen tilfeldighet og pianist Alice Sara Ott var solist i Grieg´s a-moll konsert.  Dirigent var Ed Gardner.  Publikum i salen ga uttrykk for at musikk av Grieg og spesielt a-moll konserten,  var en stor opplevelse.

Under arrangementet ble det trukket ut en av deltakerne som vant en tur til Bergen med hotellovernatting og aktiviteter inkludert! Vi regner med at vinneren kommer til Bergen i september.

Vinner med givere

Totalt deltok 34 personer fra 10 MICE operatører og 2 turoperatører spesialister på kulturreiser.

En stor takk til alle involverte samarbeidspartnere som gjorde dette arrangementet mulig. Reiseliv og kultur er en god kombinasjon  og arrangementet ga en  god profilering av Bergensregionen!

Fra Bergen Filharmoniske Orkester deltok Therese Tefre Steen,  fra Air France  Marina Neirotti, fra Innovasjon Norge Paris Anne-Lisbet Tollånes og Lea Pinsard og fra Bergen Reiselivslag Britt Angell-Hansen.

Og vi fikk under arrangementet fortalt deltakerne at Bergen er en god by og bo i og en god by å besøke – hele året!

 

Britt 200

Britt Angell-Hansen
Salgsjef for Møte- og Arrangementsavdelingen

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s