Reiselivet blomstrer i Bergen – mange nye opplevelser i år!

Reiselivet blomstrer om kapp med kirsebærtrærne i Bergen for tiden! Det er rekordmange nye produkter og turer i og fra Bergen denne sesongen!

Noen av de er godt i gang allerede og noen starter sesongen om kort tid. Og alle kan du selvsagt bestille online på visitBergen.com og i Turistinformasjonen på Fisketorget.

Her er et utvalg av de nye opplevelsene:

Guidet fjordtur til Nærøyfjorden, Flåm og Stegastein

Guidet fjordtur

Foto: sverrehjornevik.com / Flåm AS

Få med deg fjordtur på verdensarvstedet Nærøyfjorden, utsiktspunktet Stegastein og Tvindefossen på denne rundturen fra Bergen. Her får du oppleve natur, fossefall, fjord og fjell på sitt beste.

Les mer her.

Martin´s City Walking Tour – Bergen on Foot

Martin

Bli med på en oppdagelsesreise gjennom byen og bli inspirert av Bergen! På denne turen kommer du til å bli kjent med de viktigste severdighetene i Bergen som Bergenhus festning, Bryggen og Mariakirken med flere.

Les mer her.

Sognefjorden, Vik og Tvindefossen

Vik

Foto: Eivind Senneseth

Fantastiske fossefall, levende bygdesamfunn,Vikafjellet og et fjordcruise på Sognefjorden. Dagstur som kombinerer både fjord og fjell.

Les mer her.

Afternoon Tea & Klassisk musikk i hjertet av Bergen

Afternoon Tea

Foto: Cecilie Bannow

Hver dag i sommersesongen får du Afternoon Tea akkompagnert av levende pianomusikk på det klassiske hotellet Opus XVI – et Edvard Grieg Heritage Hotel.

Les mer her.

Standard fjord tour PLUSS from Bergen

Standard Pluss

Foto: sverrehjornevik.com / Flåm AS

Rundtur med tog fra Bergen. Høydepunkter er å sykle Flåmsdalen fra Myrdal ned til Flåm, RIB båt til Gudvangen og buss til Voss via Stalheimakleiva.

Ler mer her.

Båttur til Lygra med kortreist frokost på Lyngheisenteret

Lygra

Nydeleg båttur til Lygra, kun 40 minutter fra Bergen sentrum. Nyt frokost med lokalmat på Lyngheisenteret og opplev det 5000 år gamle historiske landskapet. Dette er en prisgunstig 4 timers utflukt med opplevelser for både kropp, sjel og gane!

Les mer her.

Opplevelsestur til Marstein fyr

Marstein

Bli med på tur til Marsteinen fyr! Inkludert transport fra Bergen, lokal mat, RIB-tur til fyret og guidet tur med historiefortelling og velvære.

Ler mer her.

Sjømatbuffet & Fjordcruise i Bergen

Sjømat

Nydelig lunsj eller middag tur med båten Lykkeper. Opplev Bergen by og den vakre byfjorden fra sjøsiden. Om bord kan du også nyte kortreist og fantastisk sjømat.

Les mer her.

Opplev Arven – En «skattekiste» i hjertet av Bergen

Arven

En guidet omvisning i Arven fabrikk og butikk gir kunnskap og et unikt innblikk i historie. Du kommer tett på produksjon, innovasjon og design i en av Bergens mest tradisjonsrike bedrifter.

Les mer her.

Guidet Sunset Kayak Tour in Bergen

Sunset tour

Bli med på en padletur i fantastiske omgivelser! Her padler du mellom holmer og skjær og får virkelig oppleve fjordlandskapet på nært hold.

Les mer her.

Utvidet åpningstid i Turistinformasjonen fra 1. mai

Alle de nye opplevelsene kan du bestille på visitBergen.com eller i Turistinformasjonen. Fra 1. mai holder Turistinformasjonen åpent hver dag fra kl. 09:00 – 20:00

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s